Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с въздуха на 1.4ТС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

извинете може ли да разберем какво стана с проблема със въздуха, че и моята прави нещо такова ...
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Ми аз моя съм го решил с облепване на спортния филтър . Почти целия е затворен, трябва да си поиграеш малко докато намериш оптималния вариянт, но иначе ми върви екстра. това е на газ, на бензин явно трябва по различно количество въздух, защото не върви на бенз
      166, 2.4 JTD'00

Comment

малко снимки на мойта алфа

поснимах малко с телефона...
        166, 2.4 JTD'00

Comment

не знам какво толкоз имате против тая газ. мога да ви кажа че върви по-добре отколкото на бензин, даже харчи еднакво (9 извънградско, 12 градско и на двата вида горива), 20к километра без проблеми, само по некое изпукване при високи скорости(над 150 което не и се случва особено често, все пак ми се живее) . ама тоя филтър и да пука и да не пука трудно ше го пръсне. вече разбрах че дебитомера е заминал, ама така като съм ограничил въздуха нема ядове (само дето на бензин не я бива така) . а и финансовата страна не е маловажна, иначе щяхме да караме ГТ-та повечето от нас
          166, 2.4 JTD'00

Comment

Working...
          X